За съжаление, САЩ продължават да повишават напрежението в Европа, това

...
За съжаление, САЩ продължават да повишават напрежението в Европа, това
Коментари Харесай

Кремъл: За съжаление, САЩ продължават да повишават напрежението в Европа

" За страдание, Съединени американски щати не престават да покачват напрежението в Европа ", това сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи газета.ру.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 167
Прессекретарят на съветския президент Владимир Путин разяснява вчерашното решение на американския държавен глава и висш главнокомандващ Джо Байдън за изпращането на още 2000 военни в Европа.

" Ние непрекъснато призоваваме нашите сътрудници от Съединени американски щати да прекратят с думите и дейностите си да повишават напрежението в Европа. За страдание, не виждаме резултат. В този съответен случай не става дума единствено за провокационни заявки за това, че идва война – става дума и за открити провокационни дейности – разполагане на бойци и офицери край границите на нашата страна ", уточни още Песков.

Прессекретарят на Кремъл добави: Ние доста деликатно следим обстановката и ще предприемем нужните ограничения за опазването на териториалната целокупност на нашата страна.

В същото време Песков обаче не даде съответен отговор какви ще бъдат ограниченията на Москва. " Всичко ще зависи от развоя на събитията ", сподели той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 167  Съветник по киберсигурност към Белия дом предизвести за съветски хакерски офанзиви против Украйна Съветник по киберсигурност към Белия дом предизвести за съветски хакерски офанзиви против Украйна  Макрон и Байдън разискаха украинската рецесия Макрон и Байдън разискаха украинската рецесия  Байдън: Разполагането на бойци в Източна Европа дава отговор на това, което споделих на Путин Байдън: Разполагането на бойци в Източна Европа дава отговор на това, което споделих на Путин
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР