За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност

...
За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност
Коментари Харесай

И Яна Балникова от ПП се отказа от битката за новия парламент

„ За страдание по напълно персонални аргументи няма да имам опция да продължа да се занимавам с политика.

 

Заради моето излизане от политиката се постанова и изборът на нов лидер на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово.

 

С интерес проследявам какво ще е окончателното решение на управлението на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам:

 

- тя да включва хора, които са от град Габорво

 

- ползите на региона да бъдат съответно защитавани!

 

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и поддръжката през миналата година “, написа Балникова в профила си във Facebook.

 



Вчера и шефката на кабинета „ Петков “ Лена Бориславова разгласи, че няма да е част от листите на „ Продължаваме Промяната “ на изборите на 2 октомври.

 

„ Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя аргументите за това “, написа тя.

 

„ През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното - с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално “, добави Бориславова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР