За съжаление Джулиана Гани не успя да сбъдне мечтата си

...
За съжаление Джулиана Гани не успя да сбъдне мечтата си
Коментари Харесай

Джулиана Гани нарича гаджето си „боклук“ и „гнида“


За страдание Джулиана Гани не съумя да сбъдне фантазията си за щерка и с втората си бременност.

 

За нейно страдание, тя още веднъж ще става майка на мъжка рожба. Двамата с колегата й са се спрели на името Кай, което е с гръцки генезис и значи „ роден на земята “.

Няма никакво подозрение, че Джулката настойчиво следва стъпките на родителката си, която също има няколко деца от разнообразни мъже.

 

Блондинката с голяма гръдна обиколка е с много сложен темперамент и сменя мъжете по-често и от носни кърпички. Мълвата носи, че постоянно тормози Теодор и даже към този момент е съумяла да му се качи на главата. Скандалите посред им са се трансформирали в всекидневие. Дори освен това – все по-често се случват на обществени места. При един от следващите кавги, тя освен си разрешила да назова Теодор „ отпадък “ и „ гнида “, че даже му налетяла и на пердах.

 

Джулиана Гани чака втората си рожба при започване на идната година. За момента бременността й протича повече от леко и не е серпантина да пътува.

Качила е единствено четири кг и е безапелационна, че не е нужно да се окръгля като бъчва единствено тъй като е бременна. Повече от явно е, че се интересува повече от визията си и килограмите, които е качила по време на бременността си, в сравнение с от здравето на бебето.

 

Припомняме, че при първата й бременност спазваше прецизен режим на хранене и най-голямото й терзание бе да не надебелее.

Странно е, че откакто непринудено остави родителските права над сина си на някогашния си фитнес инструктора Илиян Найденов след раздялата, се реши толкоз бързо на още едно дете от новата й възлюбена. Вероятно си спомняте, че силиконката се вижда с 2-годишния си наследник Давид единствено през уикендите. През останалото време за него се грижи татко му в Монтана.

 

Според изказванията й е взела това решение, с цел да избегне правосъдни разправии и да обезпечи успокоение в персоналния си живот. Хора от близкото й обграждане обаче разкриват, че го е направила безусловно целеустремено, защото не й се занимава с дребния.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР