За режима на Гуинет Полтроу от години се носят митове,

...
За режима на Гуинет Полтроу от години се носят митове,
Коментари Харесай

Наистина ли Гуинет нарушава диетата си?

За режима на Гуинет Полтроу от години се носят легенди, а в този момент актрисата разкрива по какъв начин тъкмо стоят нещата.

Блондинката разкрива, че на 42-годишна възраст се усеща по-добре в кожата си отвсякога. “ Чувствам се доста по-комфортно по бански в този момент в сравнение с преди 20 години ”, признава русокоската пред сп. Women’s Health , на чиито страници демонстрира убийствена фигура.

Пред изданието тя разкрива какво е вжедневието й. “ Моят график е еднакъв всеки делник. Оставям децата си на учебно заведение. След това ходя на кардио подготовка, след което на работа . “

Тя не стопира дотук и дава детайлности с какво тъкмо се храни, с цел да бъде в такава страхотна форма. И обратно на упованията, Гуинет не кара единствено на плодове и зеленчуци. “Пия кафе, оставям децата на учебно заведение, върша един час кардио, пия смути и след това ходя на работа. За обяд нормално хапвам салата с печено пиле, а на вечеря си разрешавам всичко, което желая. В множеството случаи се храня дружно с децата – паста, пържено пиле, броколи, картофи.. . Философията ми за храната е да няма нищо неразрешено ”, споделя Полтроу.

И не вярвайте на слуховете, че не позвлява на децата си да ядат каквото си изискат. “ Смятам, че нищо не би трябвало да се изключва. Не мисля, че е вярно да се споделя: “Не ти е разрешено това “. Ако моите деца изискат коктейл Шърли Темпъл, ще им разреша.

“Колкото и клиширано да звучи, аз имам вяра в упражненията, смеха, секса и умеенето да бъдеш себе си ”, приключва Полтроу, която има начин на живот уебсайт Goop.com .

Шакира разкри по какъв начин си е върнала формата след раждането
Джесика Алба разкри тайната за убийственото си тяло

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР