За разлика от инфекцията с истинския вирус, която действа като

...
За разлика от инфекцията с истинския вирус, която действа като
Коментари Харесай

Идва ли РНК ваксина и срещу рак?

За разлика от инфекцията с същинския вирус, която работи като едно огромно оръдие, което стреля против постройката, ваксината е изстрел със снайпер през отворен прозорец, фокусиран и прецизен. 

Това съобщи пред БНР доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория в Берн, специалист по сигурност на имунизациите.

Смята се, че ваксината ще основава по-дълъг и постоянен имунитет от самата зараза.

По думи на специалиста предварителните изследвания демонстрират най-малко шест месеца с доста добър имунитет. Това давало вяра, че ще се постанова да се имунизираме единствено един път годишно.

Илиев увери, че всички компании, които създават и тестват ваксини, залагат на одобрени способи, които се познават от години.

Проучванията демонстрират, че за разлика от РНК имунизациите тези на ДНК основа демонстрират сигурност, само че не толкоз висока успеваемост, изключително при възрастните хора, изясни той и добави, че имунизациите на " Пфайзер " и " Модерна " са тествани и върху хора с автоимунни болести, като досега няма данни за утежняване на тези болести.

По негови думи огромната вяра за РНК имунизациите е за основаване на самостоятелни ваксини против съответни типове рак.

Той предвижда към лятото да настъпи облекчение на обстановката. Следващата зима по негово мнение още веднъж ще има случаи и ще се постановат известни ограничения, само че не толкоз строги.

Вирусът ще остане при нас трайно, само че както всичко други вируси ще бъде част от многото болести, които с ваксини ще държим в шах, изясни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР