За приемането на Единна национална стратегия за трайно завръщане и

...
За приемането на Единна национална стратегия за трайно завръщане и
Коментари Харесай

Михаил Петров: Единната национална стратегия за заселване на българите, които не живеят тук е нужна

За приемането на Единна национална тактика за трайно завръщане и заселване на българите живеещи отвън Република България.

Такъв зов насочи общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет Михаил Петров в неговия Facebook профил.

А ето и цялата позиция на Петров от Facebook >>>

Повече от месец, съществена тематика е войната в Украйна. Свидетели сме на невиждана бежанска вълна към България. Този път обаче не нахлуват орди от Азия и Африка, без документи, прескачайки огради и биейки се с полицията. Сега към нашите граници са се насочили хиляди етнически българи, наследници на сънародниците ни бежанци от турския терор преди 200 година Във вените ни тече една кръв, имаме общи обичаи, език, вяра и традиции. Ние сме един народ, разграничен от историческите условия.

Предвид демографската злополука, в която се намираме, национално виновното решение е да се направи всичко допустимо за привличането и приобщаването на тези наши сънародници, които са известни със своето усърдие и многолюдни фамилии. Затова, предлагаме да се одобри Единна национална тактика за трайно завръщане и заселване на българите живеещи отвън Република България. С нея ще се обезпечи и улесни завръщането на тези българи в тяхната прародина.

Накратко Стратегията ще спомогне за:

• разширение опциите за запазване и възпроизводство на българската нация и обезпечаване на нейната демографска, обществена и духовна жизнеспособност.

• основаването на механизми за контролиране на трайното завръщане на лицата от български генезис и тяхното присъединяване в националното стопанство посредством даването им на опция за основаване на материални богатства.

• увеличение броя на лицата – правещи отчисления в обществените и осигурителни фондове.

• увеличение броя на потребителите на артикули и услуги в границите на вътрешния пазар.

• основаване родолюбива заварка измежду всички представители на българската нация като спомагателен източник на социална сила.

За реализирането ѝ се плануват съкратени периоди за приемане на позволение за непрекъснато престояване и придобиване на българско поданство със самия акт на заселване. Желаещите ще получат обработваема земя съгласно района, в който желаят да се заселят, разнообразни на брой декари, от общинския или държавен аграрен фонд. Предвид големия брой изоставени къщи и парцели в българските села, страната може да отчужди тези парцели от притежателите им и да ги даде на заселващите се. Предвиждат се данъчни облекчения за тези лица за първите 5 година, с цел да могат да се открият и влеят интензивно в българското общество.

Ако на съдружното държавното управление на Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, в действителност „ им пука “ за бъдещето на България, в реда на нещата е освен да разтягат локуми пред медиите в очакване на идващите избори, а да подхващат дейности за запазване и продължение на българската нация!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР