За повечето фенове на Арсенал съперничеството с Уест Хям бледнее

...
За повечето фенове на Арсенал съперничеството с Уест Хям бледнее
Коментари Харесай

Арсенал посреща Уест Хям в борба за място в Топ 4

За множеството почитатели на Арсенал съперничеството с Уест Хям бледнее пред това с Тотнъм, само че това не постоянно е било по този начин. Непостоянството във формата на " чуковете " и няколкото отпадания на клуба в по-долната дивизия несъмнено попречиха тези конфликти да бъдат измежду именитите съперничества в лигата, само че не тъй като двата тима не са правили паметни мачове.

В последна сметка, точно победа над Арсенал с 1:0 през 1980 година във финала на ФА Къп донесе последното огромно отличие в историята на Уест Хям. Моментната форма на двата тима и разположението им в класирането допуска необикновен заряд на първия им конфликт за сезона, който ще е и възможен пряк спор за място в четворката на краткотрайното класиране на лигата.

Ето за какво WINBET има и особено предложение за, която е в сряда от 22:00 ч. Всички клиенти на уеб страницата, които слагат индивидуален залог " онлайн " за мача от най-малко 20 лева и при коефициент от най-малко 1.30, ще получат бонус безвъзмезден залог на стойност 10 лева, който ще може да се употребява за всички събития в секцията " На живо " на уеб страницата.

Преди мача от 17 кръг на Висшата лига на Англия, Уест Хям са на четвъртото място в класирането след мъчителното нулево тъждество против Бърнли в неделя вечер, в което с изключение на с положителната игра на Деклан Райс, " чуковете " нямаха нито един различен мотив за каквато и да е била горделивост.

Отборът е в серия от мачове с променливи резултати от началото на месеца - тъждество вкъщи против Брайтън, приятна победа против Челси, последвана от загуба без значение от Динамо Загреб за Лига Европа у дома и тежкия мач еднакъв мач на " Търф Моор ".

Арсенал са на шестото място във краткотрайното класиране, на единствено две точки от противниците си и възможна победа в сряда може да ги изведе на четвъртото място, само че единствено в случай че петият, Манчестър Юнайтед допусне издънка като посетител против Брентфорд ден по-рано.

" Топчиите " най-накрая победиха с 3:0 Саутхямптън откакто изгубиха поредните гостувания против Манчестър Юнайтед и Евертън и нямат право на неточност против съгражданите си, в случай че желаят да запазят солидни шансове си за Шампионската лига следващата година. Очаква се Обамеянг да е на линия за мача, а " събуждането " на Лаказет с четвъртия му гол за сезона през уикенда е също добра вест.

Иначе, статистиката е твърдо на страната на Арсенал. Последната победа на Уест Хям като посетител против Арсенал датира още от ерата на Арсен Венгер, през август 2015 година Оттогава насам, " чуковете " имат единствено една победа против отбора от северната част на града, през януари 2019 година като домакини. Сегашният треньор на Уест Хям, Дейвид Мойс, няма нито една победа против този противник от цели 17 опита с разнообразни тимове, което е самобитен връх на лигата.

Ако може да се има вяра на такива неща, Арсенал се оправят много по-добре от Уест Хям в мачовете за състезание в средата на седмицата, като имат единствено една загуба на " Емирейтс " в 22 следващи мача, като са спечелили 14 от тях. До юли 2020 година " Уест Хям " бяха изгубили девет и спечелили единствено два от мачовете си през седмицата, само че от този момент насам, нямат загуба към този момент осем следващи мача (четири победи и четири загуби).

WINBET прави оценка възможностите за победа на Арсенал на 2.16, успеха на Уест Хям е с коефициент 3.33, а равенството - с 3.50. Определено можем да чакаме голове в този мач и по тази причина " Общ брой голове - над 2 " за 1.38 е добра концепция и е квалифициращ
залог за промоцията на WINBET.

И още нещо - Микаил Антонио е забъркан в общо 11 гола за Уест Хям (5 гола и 6 асистенции) в дербитата против лондонските противници в британския хайлайф през този сезон, по тази причина " Михаил Антонио да означи когато и да е - 3.33 " може би също не е неприятна концепция.

*Коефициентите са годни към 13:30 ч. на 13 декември 2021 година За настоящите коефициенти, апелирам посетете .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР