Този месец едни от най-добрите и най-умните 18-годишни се опитват

...
Този месец едни от най-добрите и най-умните 18-годишни се опитват
Коментари Харесай

„Drexit“ се очертава, докато проваляме нашите младши лекари

Този месец едни от най-хубавите и най-умните 18-годишни се пробват да създадат нещо, което съгласно мен е четворният висок скок – вземайки химия, биология, математика и четвърто A-ниво с вярата да вляза в здравно учебно заведение. Тези възпитаници са добричките, стремящите се с предопределение. Но единствено няколко години преди тях младите подготвени медици се усещат необичани, ядосани и радикализирани.

С публично задоволство от NHS на рекордно ниско равнище от 24 % и данъчна тежест на следвоенно високо равнище, настояването на младшите лекари за 35% нарастване на заплатите наподобява надменно и наивно. Но те са нашето бъдеще - и те бяха разочаровани от всички: държавното управление, NHS Англия и Британската здравна асоциация, лекарския съюз, който наподобява съвсем желае NHS да се провали.

В през последните няколко месеца разговарях с редица младши лекари на разнообразни стадии от тяхното образование. Някои мислят да изоставен професията; двама отпътуваха за Австралия. Човек прави бизнес степен, до момента в който решав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР