Онзи ден Рафаел Надал демонстрира, че не може да бъде

...
Онзи ден Рафаел Надал демонстрира, че не може да бъде
Коментари Харесай

Точката на мача: Григор се озова на земята, но намери начин да спечели разиграването

Онзи ден Рафаел Надал показва, че не може да бъде отписван в обещано разиграване, до момента в който топката не тупне два пъти и завоюва точка, в която се озова на земята, само че незабавно се изправи и най-после матира противника си с изящна къса топка. Григор Димитров пък последва този образец през вчерашния ден, когато победи в разиграване при изцяло идентични условия.

Самата обстановка се разви в третия гейм на втория сет, като българинът се опита да приключи с форхенд по правата, единствено че за миг изгуби баланс и падна върху корта, само че възвърне позицията в разиграването за елементи от секундата и доста скоро предприе нова офанзива, която приключи посредством изтънчено стоп воле и си заслужи аплодисментите на публиката на корт 12.

Тази точка нямаше някакво изключително въздействие върху мача, имайки поради в какъв миг беше разиграна, само че позитивното е, че първата ни ракета сподели на своите противници, че не може да бъде отписван даже при сходни условия, а неговият противник Йошихито Нишиока доста скоро по-късно капитулира и международният номер 10 откри сполучливо присъединяване си на Мастърса в Рим.

It`s definitely becoming a thing here at: falling down and getting the point anyway.

Rafa ✅
Dimi ✅
— Internazionali BNL d`Italia (@InteBNLdItalia)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР