За поредна заплаха дни след Черноочене съобщава "Струма"."ДПС не може

...
За поредна заплаха дни след Черноочене съобщава "Струма"."ДПС не може
Коментари Харесай

Заплахи в Гърмен преди балотажа

За поредна опасност дни след Черноочене оповестява "Струма ".

"ДПС не може да те опази, до момента в който спиш... "! "Ще направя пред очите ти фамилията ти инвалиди ". Такова известие получил на телефона си претендентът на Движение за права и свободи за кмет на Гърмен Феим Иса няколко дни преди балотажа му с досегашния кмет на общината Минка Капитанова от Български либерален център /БДЦ /, написа struma.com.

Съобщението съдържа кървава опасност за живота и здравето на фамилията на Иса, който бе властник в най-голямото село в общината Рибново. Феим Иса е подал тъжба в полицията, в която твърди, че известието е изпратено на 30-ти октомври към 19 часа и е с текст:

"Ако до на следващия ден 14 часа не си подадеш молба за овакантяване на кметската конкуренция твоето семейство ще бъдат инвалиди, ще влезна у вас и ще гледаш по какъв начин ги върша инвалиди, в този момент имаш избор, офертата важи до 14 часа. Движение за права и свободи не може да те опази до момента в който спиш ".

Полицията търси подателя на кървавата опасност. Припомняме, че на първия тур на изборите в Гърмен бе регистрирана 76 % изборна интензивност, като най-вече дали своят вот бяха в село Рибново - 2270 души.

В кметската конкуренция в общината се включиха 7 претендента, ГЕРБ имаше собствен претендент, участваше и някогашният кмет на Гърмен и някогашен народен представител Ахмед Башев от коалиция "Ние жителите ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР