За поредна година ритейлърът беше отличен с Годишен знак за

...
За поредна година ритейлърът беше отличен с Годишен знак за
Коментари Харесай

Екипът на Kaufland получи почетен знак за доброволчество

За поредна година ритейлърът беше отличен с Годишен знак за дарителство вследствие на положените старания на компанията да предизвиква и развива дарителството на работното място и превръщането на благотворителността в част от фирмената просвета. През 2022 година чиновниците на Kaufland България се включиха в голям брой начинания за доброволчество и дарителство на организации и хора в потребност.

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана „ Действията носят смяната ". Сред акциите, в които се включват чиновниците, са Базарите на гениите за набиране на средства за определени дела. Те се организират за Коледа и Великден, а чиновниците имат опция да подтикват своята креативна страна в името на определена от чиновниците идея.

Екипът на ритейлъра подарява и ваучери за храна, които чиновниците получават като обществена облага, поддържа и дела с самостоятелни онлайн дарения. През тази година такива бяха поддръжката за потърпевшите от войната в Украйна, както и изпратената помощ за потърпевшите от наводненията в Карловско села. През 2022-ра година чиновниците на Kaufland са се присъединили като доброволци в голям брой акции, измежду които залесяване, разчистване на река Дунав, присъединяване в Kaufland София Полумаратон, присъединяване в благотворителния футболен шампионат на Фондация " Димитър Бербатов " и други

Годишният знак е основан от фондация BCause, Българското сдружение за връзки с обществеността /БДВО/ и Българската асоциация за ръководство на хора /БАУХ/, а през 2020 година към уредниците се причисли и Българска асоциация на КСО експертите.

Над 1 млн. и 186 хиляди лв. са дарени през 2022 година единствено от чиновниците на номинираните за миналата година 24 компании. Не единствено това, същите тези хора са положили повече от 41 хиляди човекочасове доброволчески труд през 2022 година Компаниите са подкрепили чиновниците си да подаряват и доброволстват с отпуск за доброволчество, логистика, материали, съгласуваност и съфинансиране от над 800 хиляди лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР