За пореден път потребителската група Let’s SQL Together ще представи

...
За пореден път потребителската група Let’s SQL Together ще представи
Коментари Харесай

Предстоят две срещи на българската SQL&BI потребителска група

За следващ път потребителската група „ Let’s SQL Together ” ще показа най-новите благоприятни условия в света на SQL Server. Срещите са проведени от Инспирит – първата компания на българския ИТ пазар, фокусирана напълно върху SQL Server.

Първата от тях ще се състои на 8-ми Ноември, на тематика „ Comparing Analysis Services Tabular and Multidimensional “. Лектор ще бъде Иван Донев, той е част от консултантския екип на Инсирит и преподавател в SQL Master Academy.

Втората среща ще се организира на 5-ти Декември и ще бъде отдадена на новата версия на SQL Server 2019 – “SQL Server 2019 – what’s around the corner? ”. Маргарита Наумова, създател на Инспирит, SQL Master Academy, както и на самата SQL&BI потребителска група ще разкрие най-новите благоприятни условия в света на SQL Server.

Двете срещи ще се състоят в офиса на Майкрософт България. Събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация, защото местата са лимитирани.

SQL&BI User Group Bulgaria  е основана през 2007 година и в този момент в нея членуват над 550 души. Групата е учредена от Маргарита Наумова  – международно приет SQL Server експерт, инструктор и преподавател на събития в България и чужбина. Тя е измежду дребното носители на влиятелния сертификат Microsoft Certified Master. Това достижение я нарежда сред 100-те водещи SQL Server специалисти в света. От октомври 2000 година тя е Microsoft Certified Trainer и многократно е удостоявана с признанието Microsoft Most Valuable Professional. От 2010 година насам Маги е ръководещ сътрудник и основен SQL Server проектант в основаната от нея консултантска компания  Инспирит , част от която е просветителният център  SQL Master Academy .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР