За пореден път Корнелия Нинова се опитва да манипулира българските

...
За пореден път Корнелия Нинова се опитва да манипулира българските
Коментари Харесай

От ГЕРБ скочиха на Нинова: Манипулира българите по чувствителна тема!

За следващ път Корнелия Нинова се пробва да манипулира българските жители по извънредно чувствителни тематики.

Това сподели ръководителят на Образователна комисия и народен представител от ГЕРБ Милена Дамянова в имитация към Корнелия Нинова по време на дебата по рокадите в кабинета, съобщи "Фокус ".

"За следващ път ставаме очевидци от тази естрада по какъв начин манипулирате или се пробвате да манипулирате българските жители и то по извънредно чувствителни тематики.

Ще напомня, че не парламентарната група на ГЕРБ задаваше въпроси на госпожа Цачева за Истанбулската конвенцията и не ние събирахме подписи ", сподели още Дамянова.

Тя попита дали знае по какъв начин се създава и по какъв начин се приема образователна стратегия по даден образователен предмет.

"Знам, че ще се затрудните, а сътрудниците, които са от сферата са прекомерно на задните редове, с цел да могат да ви подскажат. Учебната стратегия, г-жо Нинова се създава от преподаватели във висши учебни заведения, специалисти. Те вземат участие в работните групи.

След това тази образователна стратегия се разгласява за публично разискване. Няма по какъв начин госпожа Сачева сама да е трансформирала някоя образователна стратегия тихомълком, на мрачно ", добави още Милена Дамянова.

Тя съобщи, че не знае за промени в образователните стратегии, за които приказва Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР