За пореден път Кърджали става домакин на 15-то издание –

...
За пореден път Кърджали става домакин на 15-то издание –
Коментари Харесай

Кърджали е домакин на Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век” 2022

За следващ път Кърджали става хазаин на 15-то издание – Европейски екологичен фестивал „ Зелена вълна – 21 век ” 2022, което ще се организира от 5 до 7 октомври в родопския град, оповестиха от общинската администрация.

Организатори на събитието са Фондация Европейски екологичен фестивал и община Кърджали.

Образователният модул включва на практика занятия за реагиране и образование за използване на  самостоятелни и колективни  мерки(средства) за отбрана на популацията при спешни обстановки, породени от естествени бедствия,пожари,наводнения, повреди, терористични актове,пандемична конюнктура. Както и прожекции на екологични филми. Входът е свободен за всички поданици и посетители на общината. 

Официалното разкриване на фестивала е планувано за 6 октомври в 10 часа в Общинския център за просвета и юношески действия. Това ще създадат кметът доктор инж. Хасан Азис, адв.Цветан Цветанов,управител на фондация Европейски екологичен фестивал,София/г-жа Невена Праматарова,Учредител на фондацията.

Модератори и лектори по другите тематики, които ще бъдат показани в двата фестивални дни са  Представители на Фондация Европейски екологичен фестивал, Димитър Разкалински, шеф бранш „ УОМП “, община Кърджали, Илия Антонов, специалист сигурност и отбрана, хоноруван учител в Нов български университет, департамент „ Национална и интернационална сигурност “,  Селяхтин Юсеин, Началник на Група „ Превантивен надзор и превантивна активност ” в Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” – Кърджали.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР