За петнадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди

...
За петнадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди
Коментари Харесай

Награждават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас

За петнадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния бранш у нас - „ Застраховател на годината “, “Пенсионноосигурително сдружение на годината ”, “Застрахователен брокер на годината ” . Организатори на събитието са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски ” и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-хубавите компании в бранша.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 17 май 2023 година от 19.00 часа в столичния хотел “Маринела “, зала “София Гранд ” .

По традиция оценките се връчват в 9 категории , като спечелилите ще бъдат избрани от експертно жури , в лицето на представители на уредниците, по авансово избрани справедливи обществени критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:
Застраховател на годината – Общо застрахованеЗастраховател на годината – ЖивотозастрахованеНай-динамично разрастващо се застрахователно дружествоПенсионноосигурително сдружение на годината “Допълнително наложително пенсионно обезпечаване ”Пенсионноосигурително сдружение на годината “Допълнително непринудено пенсионно обезпечаване ”Най-динамично разрастващо се пенсионноосигурително дружествоЗастрахователен брокер на годината - Общо застрахованеЗастрахователен брокер на годината - ЖивотозастрахованеЗастрахователен брокер на годината - Най-динамично разрастващо се сдружение
Фондация “Проф. доктор В. Гаврийски ” ще връчи за 25-та година своите специфични награди “За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване “, „ За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване “ и " За повсеместен принос в развиването на посредничеството в застраховането " на заслужили специалисти и мениджъри, водачи в своя бранш.

Очаква се на тазгодишната гала по връчване на премиите да участват над 200 посетители . Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия хайлайф на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на университетските среди и бизнеса.

Медийни сътрудници на годишните награди са : Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Българска телеграфна организация, Dnes.bg, Еconomic.bg, Novinite.bg, “Банкеръ ”, Econ.bg и MoitePari.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР