За пети път, Младежки общински съвет организира благотворителна кампания Дари,

...
За пети път, Младежки общински съвет организира благотворителна кампания Дари,
Коментари Харесай

Младежки общински съвет организира традиционната благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш“

За пети път, Младежки общински съвет провежда благотворителна акция „ Дари, с цел да зарадваш “ в Стара Загора. Целта на младежите е да бъдат потребни на хората.

„ Можем да бъдем положителни, съпричастни и състрадателни освен по време на огромните християнски празници, само че и през цялата година. Ако искаш да дариш и да зарадваш, направи непретенциозно подаяние на човек в потребност, за който един топъл обяд или  хранителен пакет значи доста ”, споделят от МОС. Те приканват всички, които имат опция, да се включат в самодейността с най-малко един хранителен пакет. Всички събрани дарения ще бъдат предоставени на обществената кухня към храм,,Св. Паисий Хилендарски “, намиращ се в старозагорския квартал. „ Зора “.

Необходимо е пакетите – фасул, ориз, леща, грах, макаронени произведения, нишесте, брашно, сол, захар, шоколад, олио или консерви, да не са с нарушена опаковка, както и с задоволително дълъг период на валидност.

Даренията се одобряват в  Младежкия дом, намиращ се на бул. ”Св. Патриарх Евтимий ” № 176 до 22 декември, всеки работен ден от 9.30 до 20.00 часа. За повече информация – тел. 042639974 или за учениците – от представителя на Младежки общински съвет в съответното учебно заведение.

През 2018 година Младежки общински съвет започва благотворителната целогодишна акция и по този начин до през днешния ден, когато за пета поредна година се осъществя благородното дело. Младите хора и всички, които са прегърнали идеята им, са подкрепили обществените кухни в двата църковни храма „ Св. Димитър “ и „ Св. Паисий Хилендарски “ с над 500 кг хранителни артикули, които са са дали топла храна в делник и в празник на хора в потребност.

„ Нека отворим сърцата си, с цел да дарим и зарадваме! ”, е апелът на МОС Стара Загора. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР