За първи път видяхме колекцията на Victoria’s Secret бански за

...
За първи път видяхме колекцията на Victoria’s Secret бански за
Коментари Харесай

Защо никой не говори за новите бански на Victoria’s Secret? - slava.bg

За първи път видяхме сбирката на Victoria’s Secret бански за пролет-лято 2020 преди няколко дни, а ползата към нея си остава нулев.

Това е втората сбирка на марката след завръщането им предходната година. Моделите още веднъж са много типични – доста от тях са в черно-бяла гама с нормалния за марката дизайн. Виждаме няколко цветни акцента от зелено и синьо, както и обичайния скотски принт.

Фотосесията е снимана в Кабо, а фотографът е Ана Палма. От марката разказват акцията като въодушевена от тропика и наклонността с принтовете.

Леко скучни, само че пък по-добри от предходната сбирка, моделите не заслужават прекомерно огромно внимание и може би тъкмо поради това те не получиха съвсем никакво.

Видеото, с което от марката разгласи началото на акцията, има доста по-малко гледания и мнения в обществените мрежи спрямо останалите клипове за акциите им. А в случай че го съпоставим с интереса, който провокира първата сбирка бански, триумфът на тази е незабележим.

Критиците също към момента мълчат и не дават своето мнение – което самичък по себе си е неприятен знак. Ако питате нас – новите оферти на марката са предвидими и много предстоящи. Въпреки че виждаме стъпката напред след последната сбирка, моделите не престават да са едва копие на предходните им дизайни, които дамите от целия свят обикнаха.

Вие какво мислите – разгледайте фотосите в галерията и преценете сами.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР