За първи път в своята почти 100-годишна история списание TIME

...
За първи път в своята почти 100-годишна история списание TIME
Коментари Харесай

Times сменя логото си за първи път от 100 години

За първи път в своята съвсем 100-годишна история списание TIME заменя логото на корицата си на двойния брой на 2 ноември с императива – VOTE  (в превод – Гласувайте!). " Малко събития ще оформят бъдещия свят повече от резултата от идните президентски избори в Съединени американски щати ", декларира основният редактор и основен изпълнителен шеф на TIME Едуард Фелсентал. 

" За да отбележим този исторически миг, който ще докара до решения, които никой от нас до този миг не е вземал пред урната, ние за първи път в нашата съвсем 100-годишна история сменихме логото си на корицата на американското издание с императив за всички нас да упражним правото си на глас ", написа Фелзентал.

Произведението на корицата на списание TIME е на художника Шепърд Фейри, който е и създател на известния афиш на Барак Обама –  " Надежда ", за президентската му кампания през 2008 година

Корицата изобразява жена с бандана през лицето, върху която има отпечатана изборна урна с надпис " Гласувайте! ".

" Въпреки че дамата в изображението знае, че демокрацията е изправена пред спомагателни предизвикателства по време на пандемията, тя е решена да употребява своя глас и своята мощ, като го упражни ", коментира корицата Фейри. 

" Това беше година на толкоз доста болежка, компликации, безпорядък и загуби. И въпреки всичко, до момента в който народите по света стартират да се възвръщат от пандемията, ясно е, че имаме и опция един път на поколение да сменим посоката  ", добавя Фелсентал.
 Финландският министър председател взриви обществените мрежи с едно деколте!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР