За първи път в издания на български, английски, немски и

...
За първи път в издания на български, английски, немски и
Коментари Харесай

“Чудесата на България - легендите” - вече и на английски език

За първи път в издания на български, британски, немски и съветски Безценен справочник за всяко българско семейство и за задграничните посетители у нас
40 митове за Чудесата на България, е справочник за културен туризъм в България. Това е първото издание на " Стандарт ", което съчетава фактологичната история на богатото ни историческо завещание с митовете и легендите за обектите, които са пренесени през вековете и са стигнали до наши дни.В нея се описват истории на 40 от най-популярните туристически обекти и естествени забележитетелности. Подбрали сме ги по този начин, че да се включват в разнообразни дестинации - за летен, зимен, културно-исторически, поклонически, селски, рисков и различен тип туризъм.Към всеки от обектите сме присъединили и съответен маршрут, по който да се посещават районно и други забавни забележителности.Изборът на обектите е изработен въз основа на ранглиста от годишните награди на Чудесата на България през последните 10 години.

Книгата е скъп справочник както за чужденците у нас, по този начин и за всяко българско семейство, които желае да преоткрие знаците на родината, да ги види и опознае.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР