За първи път в Благоевград ще се проведе SPARTACUS FIGHTING

...
За първи път в Благоевград ще се проведе SPARTACUS FIGHTING
Коментари Харесай

Благоевград ще е домакин на „SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP“

За първи път в Благоевград ще се организира SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP /SFC/. По мотив празника на града, емблематичният административен център, който дава тласъка на състезатели от международен сан, ще бъде сцена на бойните спортове на 5 октомври! Началният час на надпреварите е от 19,30, а мястото на осъществяване - зала Скаптопара. Заради добре развитата спортна инфраструктура в Благоевград промоутърската компания е избрала града за хазаин на деветото издание на „ SPARTACUS FIGHTING CHAMPIONSHIP “.

Очакват ни 10 изключителни дуела в жанр ММА и К1. Атрактивна борба се чака да бъде поднесена в жанр К1 от перлата на бойните спортове на Благоевград- международната ни шампионка по Таекуон-до и К1. ММА срещата на вечерта ще бъде реванша сред титаните Калоян Колев и Камен Георгиев. Благоевградчанинът Даниел Парасков ще направи своя дебют в ММА против сърбинът Goran Veskov. В тежките категории, ще се проведат два дуела в клетката на SFC. Единият ще е между  трениращия в Германия Лазар Тодев и звездата на SFC нокаутьора Александър Цонев. Втората тежка двойка е образувана от перничанинът Георги Ваклинов и сърбинът Зарко Седоглавич.
Още Емил Незиров, получил своето бойно начало в Благоевград и столичанина Пламен Бъчваров, които ще се срещнат в дуел на 67 кг. в жанр ММА. В категория 71 кг - жанр К 1 в дуел ще влязат русенеца Мартин Тодоров и възпитаника на Семеен кодекс Армеец, гр. София Даниел Гецов.

В събитието ще премерят сили в жанр К1 и обещаващите Пламен Петров (София), Александър Станкович (Бяла), Денис Лилов (Перник), Атанас Найденов (Петрич) Егор Гуляев (Бяла), Йордан Валентинов (София)
Всички те застават зад акцията на SFC „ Аз съм друг, аз съм войник “ в поддръжка на децата с аутизъм.

Официален кантар на събитието ще се организира на 4 октомври на откритата сцена пред операта, гр. Благоевград от 19:30 часа. Билети може да намерите в мрежата на Евентим / ttps://bit.ly/2m4Elvd/, в магазин Тренер.Бг, по време на кантара, както и в деня на събитието.        

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР