За първи път в Банско хотел предлага пакет Ultra All-inclusive, ...

За първи път в Банско хотел предлага пакет Ultra All-inclusive,

За първи път в Банско предлагат Ultra All-inclusive 24/7

За първи път в Банско хотел предлага пакет Ultra All-inclusive, който включва непрекъснат/ безграничен достъп до храна и питиета 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Всички посетители на към този момент могат да се възползват от услугата, която е от ново потомство, разгласи Милена Антова, общоприет управител на веригата хотели “Гранд хотел Банско ” и “ ” в София. “Менюто Ultra All-inclusive 24/7 е формирано от  качествени и разнородни храни и питиета. Стремежът ни е да подсигуряваме на нашите клиенти комфорт и наслаждение по време на целия им престой. Затова, с изключение на ресторанта, тази услуга обгръща лаундж бар  и зоната към басейна, с цел да се обезпечи цялостен релакс, без нашите посетители да са ангажирани с каквито и да е спомагателни заплащания. ”, разяснява  Антова.  Посетителите имат опцията да се насладят на сезонни плодове, топли и студени закуски, американски палачинки, сандвичи, пици, дребни сладки и соленки, пуканки, сладолед, алкохолни и безалкохолни питиета, сокове и коктейли.

На този принцип работят доста хотелски комплекси по света, само че у нас тя е към момента относително нова. По нашето черноморие тя е въведена отчасти, тъй като има времеви ограничавания, като в множеството случаи важи до 02:00ч.-03:00ч. през нощта. В “Гранд хотел Банско ” няма такива ограничавания. Клиентите безусловно имат денонощен достъп до огромен избор от салати, предястия, богат избор от българската и интернационална кухня. “Децата са в нашия фокус, тъй като обезпечаването на инфраструктура за тях е основна част от една пълноценна фамилна отмора. Погрижили сме се пакетът Ultra All-inclusive 24/7 да включва също по този начин детско и бебешко меню. “ разясни гереалния управител на “Гранд хотел Банско ” Милена Антова. Всъщност Ultra All-inclusive 24/7 предлага всичко, за което едно семейство мечтае - доста занимания, излети в планината, детски пуул партита и десетки други ежедневни развлечения както за огромни, по този начин и за дребни.

Ultra All-inclusive 24/7 включва още една изненада. Всеки е наясно, че когато човек отвори минибара в стаята, това наслаждение се заплаща в допълнение. Вече не стоят по този начин нещата в “Гранд Хотел Банско ”. При новия пакет, потреблението на наличието от минибара също е безвъзмездна, което ще направи престоя още по-приятен и без да е належащо да плащате непотребни сметки при овакантяване.

 Хотелът поддържа отличната тактика и насочва вниманието си още веднъж към българите. Разбира се сигурността на гостите е главен приоритет в работата при условия на международна пандемия от COVID-19. Хотелът посреща с най-безопасните условия, стандарти за хигиена и противоепидемични ограничения. Банско и красивата планина Пирин са рай и хладина през лятото, което ги слага на водещо място при избор на отмора и в топлите дни.

 

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg