За първи път Сингапур стана най-скъпият град за луксозни стоки

...
За първи път Сингапур стана най-скъпият град за луксозни стоки
Коментари Харесай

Сингапур оглавява класацията на най-скъпите градове за луксозни стоки и услуги

За първи път Сингапур стана най-скъпият град за първокласни артикули и услуги, изпреварвайки Хонконг, Лондон и Ню Йорк. Това демонстрират заключенията от най-новия отчет на швейцарската банкова група " Юлиус Бер " (Julius Baer), по отношение на благосъстоянието и метода на живот на хората, заяви Ройтерс.

Автомобилите и главните здравни застраховки в Сингапур са надлежно със 133 на 100 и 109 на 100 по-скъпи от междинното за света. Това е посочило проучването, обхващащо 12 потребителски артикули и 8 услуги, които отразяват моделите на харчене на хората с високо чисто богатство.

Политически постоянен и с примамливи данъчни условия, градът страна бе един от първите в Азия, които доста облекчиха пандемичните ограничавания и стартира да регистрира приток на средства, съобщи Българска телеграфна агенция.

Търсенето на парцели е високо, образователните заведения са първокласни, а общите разноски за живот на жителите на Сингапур са огромни, написа още в отчета.

Миналогодишният отличник в класацията – Шанхай, в този момент заема второ място като най-скъп град за първокласни артикули и услуги. Като фактори за рухването му надолу в класацията откривателите показват по-дългите пандемични ограничавания.

Челната тройка се добавя от Хонконг, а на края на класацията, обгръща 25 града по света, се подрежда Йоханесбург.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР