За първи път откакто оперира в България, Кока-Кола ХБК ще

...
За първи път откакто оперира в България, Кока-Кола ХБК ще
Коментари Харесай

Кока-Кола ще обслужва клиентите си от един офис

За първи път откогато оперира в България, Кока-Кола ХБК ще приюти всички свои организации под един покрив - с над 1000 чиновници, които ще работят дружно в съвременно и цифровизирано пространство, оповестяват от компанията.

Освен опциите за работа и развиване в производството и дистрибуцията, в България също по този начин се обитават споделените центрове за услуги на Кока-Кола ХБК в областта на финансите, човешките запаси и ИТ услугите, които работят за всички 28 страни в Групата.

Сградата, в която към този момент се обитават Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България и Споделеният център за услуги на Кока-Кола ХБК, ще приюти още Кока-Кола Хеленик Груп Ай Ти Сървисис и Груповите функционалности на компанията у нас, с цел да увеличи гъвкавостта, съдействието и нововъведенията – основни детайли за постигането на още по-висока задоволеност на потребителите.

„ Искаме да дадем опция на нашите чиновниците да работят с най-хубавите цифрови принадлежности, да си сътрудничим по еластичен метод, с цел да отключим неповторимите благоприятни условия на другите ни екипи и да се развиваме дружно като едно семейство в динамична и новаторска работна конюнктура “, сподели Ален Брухар (на фотографията горе) - шеф „ Бизнес решения и системи “ на Групата Кока-Кола ХБК при откриването на новия офис.

От основаването си през 1992 година Кока-Кола ХБК България е един от главните стопански мотори в страната. С над 2 300 чиновници, два индустриални центъра - в Костинброд и Банкя, шест дистрибуционни центъра и 84 млн. лева налози и такси, импортирани в държавния бюджет за 2018 година, компанията продължава да има основен принос към развиването на локалната стопанска система.

Ново работно пространство, нов метод на работа

Новият образ на офиса на Кока-Кола Хеленик Груп Ай Ти Сървисис е планиран като просторна съвременна споделена работна среда с технологии, обособени зони за отмора, социализация и няколко зелени точки за преработване. В днешния конкурентен пазар на труда привлекателната и вдъхновяваща работна среда играе решаваща роля за наемането и задържането на чиновници. „ Традиционните способи на работа се трансформираха и чиновниците чакат еластичност и благоприятни условия за отдалечена работа като част от техните разширени здравни и обществени придобивки “, споделя Брухар.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР