За първи път Жерар Пике даде интервю пред испанска медия,

...
За първи път Жерар Пике даде интервю пред испанска медия,
Коментари Харесай

Жерар Пике взриви света! Думите за Шакира

За първи път Жерар Пике даде изявление пред испанска медия, в която се произнесе твърдо и изрично по въпроса за Шакира и раздялата им. Както знаем, последната е реалност от предишния юни, само че досега Шаки не се е кротнала. Тя не стопира да плюе по Пике и дамата, с която той й изневери - младата Клара Чиа Марти.

Латино дивата издаде няколко песни,  които осмиваха Пике и Клара, а девойката имаше моменти, в които не смееше да се покаже на открито, с цел да не се сблъсква със злобата на почитателите на Шакира.
-->
Е, не щеш ли през днешния ден Пике проговори и съобщи, че желае ведвъж вечно да постави точка на тези " нелепости ". Той твърди, че значими за него са синовете му и желае те да са щастливи, само че това не може да стане, в случай че татко им не е благополучен. Явно с Шакира от дълго време не е бил подобен.

" Жал ми е за Шакира и това, което прави. Не съм желал да става по този начин, не съм имал предпочитание да я нараня, само че аз последвам себе си, последвам сърцето си. Да, благополучен съм в този момент, благополучен съм с дамата до себе си и знам, че един ден, когато остарея, ще си кажа - отлично, момче, направи всичко, което усещаше и по метода, по който го усещаше ", съобщи Пике.

Футболистът помоли да бъде оставен да живее живота си умерено и да се концентрира върху синовете си и дамата, която е избрал с цялостното си схващане, а точно Клара Чиа, написа Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР