За първенство на Североизточна трета лига ХIV кръг Калиакра (Каварна)

...
За първенство на Североизточна трета лига ХIV кръг Калиакра (Каварна)
Коментари Харесай

Хитрино надхитри Калиакра в Каварна, феновете в транс

За състезание на Североизточна трета лига ХIV кръг Калиакра (Каварна) загуби вкъщи от " Хитрино " с 1:3. Гостите от Хитрино обърнаха мача в своя изгода в последните 20 минути. В първата част домакините преобладаваха и закономерно в 30 мин. поведоха в резултата с 1:0 с гола на Георги Станков, след безредие в наказателното поле на гостите и недобре изчистена напред топка.

Тя попадна в краката на Георги Станков до наказателното поле, който провря топката в мрежата на гостите през куп играчи и на двата тима. При този резултат двата тима се прибраха на почивката. През втората част футболистите на " Хитрино " по-често нападнаха вратата на Мирослав Марков и резултатите не закъсняха. В 70 мин. Христо Александров изравни от непосредствена непосредственост - след безредие в наказателното поле на домакините.

В 86 мин. още веднъж Христо Александров с глава повиши на 1:2, като преди този момент центрираната с глава топка нацели напречната греда зад Мирослав Марков. Това разстрои футболистите на " Калиакра " (Каварна) и те се втурнаха в обезверен взлом в последните минути. Заредиха се сериозни обстановки пред вратата на Харун Якубов, само че отбраната на гостите бе на висота и непозволи отбелязването на гол.

В даденото от основния арбитър Михаил Йорданов от Разград (с тъкмо и независимо ръководство) над 3 - 4 минути добавено време Расим Нурханов беше изведен от полето на гостите в стрелкова позиция в игралното поле на „ Калиакра “, вратаря Мирослав Марков излезе отвън наказателното си поле и в устрема си да парира нападателя на " Хитрино " още в центъра, беше ловко трансфериран и топка се озова в мрежата за 1:3. След мача футболистите на " Хитрино " бяха дълго приветствани с ръкопляскания от близо 20 почитатели на тима пропътували далечното разстояние от Хитрино до Каварна.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР