За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на

...
За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на
Коментари Харесай

Пресиян Павлов: Младите хора и семейството са основен приоритет на партия МИР

„ За партия МИР възобновяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество са главен приоритет. Традиционното българско фамилията е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество. Влизам в политиката с мотивация, религия, воля и предпочитание за налагане на друг модел на правене на политика, който да взема решение действителните проблеми на българските жители и моите съграждани от област Враца. Именно за това избрах да се кандидатирам от партия МИР и ще работя за оставането на младежите в страната и завръщането на голяма част от българите от чужбина, един от които бях и аз самия. Това също е приоритет и цел на партия МИР “. Това съобщи лидера на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов. Той е икономист, притежател и шеф на медико-диагностична лаборатория за дентални фотоси в град Враца.

„ Обичам да се занимавам с дейности, с които да съм в помощ на хората и затова избрах бизнесът ми да бъде в региона на опазването на здравето. Именно за това мой главен приоритет е и развиването на северозападния регион и родния ми град Враца, както и основаване на условия за развиването на дребния, междинния и фамилния бизнес в района.

-->

„ Възстановяването на експортно насочените браншове в стопанската система като туризъм; селско стопанство; превоз, инфраструктура и логистика; високотехнологични чисти производства е един от главните цели на партия МИР. Област Враца има дадености за развиването и на туризма, селското стопанство и логистиката и една от главните ми задания като депутат ще бъде да се оползотворят географските и естествените дадености на област Враца, както и да се привлекат вложения. Ще предложа да се сътвори клъстер „ Туризъм “, който да сплоти напъните на национално и локално равнище, както и на всички вложители за преобразяване на област Враца в туристическа дестинация “, съобщи още Пресиян Павлов. Той акцентира, че област Враца има всички дадености да се трансформира и в транспортен и логистичен център на България.

„ България е богата страна, ние сме най-богати на билки в цяла Европа и сме втори в света по размер на минерални извори. Имаме неповторими логистични преимущества и естествени дадености. Но губим най-ценното – хората. Те са отвратени от метода, по който е проведена и действа през днешния ден българската страна. Именно за това партия МИР подава ръка на всеки, който е угрижен за морала, интелекта и развиването на нацията. Нашата задача е да обединим големия човешки и интелектуален капацитет, който България и да върнеш вярата на българите “, съобщи лидера на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов. Той прикани българските жители да поддържат новото потомство, морала и експертността в българската политика – партия МИР с номер 10.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР