За неприятна сутиация сподилиха хора в социалната мрежа Facebook. Жители

...
За неприятна сутиация сподилиха хора в социалната мрежа Facebook. Жители
Коментари Харесай

Тъмна течност потече от чешма. Вода ли е, сок ли е, какао ли? СНИМКИ

За неприятна сутиация сподилиха хора в обществената мрежа Фейсбук. Жители на самоковското село Клисура настояват, че от чешма е потекла течност, която била с кафяв цвят.

За лучая споделя Евелина В. Тя съпровожда сигнала си и с две фотоси. На една от тях се вижда стъклена чаши, цялостна с мътна вода. На другата се вижда и мивка, в която тече кафеникава течност.  " Някой ще ми каже ли в кой век живеем? ", чуди се Евелина. Тя твърди, че казусът не е прецеден.

" Някой ще ми каже ли в кой век живеем? Такава вода... по какъв начин да тече от чешмите на хората? И това нещо е редовно, не е обособен случай. Става въпрос за село Клисура! ", написа Евелина В.

Някои жители също изричат възмущението си от чистотата на водата, други споделят сходни проблеми, а шегаджиите не губят време. Те бързо оприличават течността от крана на други " лакомства " - от какао до сок.

" Я! Вече оферират готово какао напряко от чешмата. Мега крепко, написа Георги Д.

" Сок от кайсия ", предлолага друга гражданка.

" То добре че има изобщо ", отбелязва Борис С.

" Не единствено при вас е по този начин, Еве, и в Самоков е същата работа, принудих се да сложа филтър с цел да спася ситуацията ", твърди Пламен Г.

Вероятно повода за водата, която била с сходен цвят, е отстранена повреда.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР