За неприемливо се смята и докосването до спътник в метротоСексуалният

...
За неприемливо се смята и докосването до спътник в метротоСексуалният
Коментари Харесай

Подсвиркването и заглеждането стават престъпления във Великобритания

За недопустимо се счита и докосването до сателит в метрото

Сексуалният тормоз на улицата ще бъде разгласен за закононарушение във Англия, за което ще се планува наказване отнемане от независимост до две години.

От няколко месеца в лондонското метро има плакати, които предизвестяват, че заглеждането е закононарушение, съобщи сътрудник на.

На тях има и телефонен номер с указания да се обадите, в случай че се почувствате обезпокоен или жертва на сходно държание.

За недопустимо се счита и докосването до сателит, което изключително в час пик, прави стотици хиляди лондончани евентуални полови нарушители.

Проучване на YouGov, сподели, че две трети от дамите не се усещат в сигурност, когато се разхождат сами през нощта, най-малко през избран интервал от време от денонощието.

Според Кралската прокуратура (КПС) дамите под 34-годишна възраст е най-вероятно да станат обект на полови закононарушения, само че е минимум евентуално да оповестят за тях.

Подсвиркването след момиче, подмятането на имитация като " мацка ", продължителното взиране в госпожица – всичко това ще е престъпно закононарушение, според плана, подсилен от министъра на вътрешните работи Суела Брейвърман.

Сексуалният тормоз към този момент е противозаконен на Острова, само че в този момент се основава ново закононарушение - махленски полов тормоз.

Законопроектът ще вкара по-строги присъди за лица, които съзнателно тормозят, тревожат или тормозят някого на публично място. Предвижда се и увеличение на оптималните присъди - от шест месеца на две години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР