За нас номинацията на Асен Василев за премиер е знак,

...
За нас номинацията на Асен Василев за премиер е знак,
Коментари Харесай

Стоян Михалев каза кога идва ужасът за България

" За нас номинацията на Асен Василев за министър председател е знак, че ще се търси вид за събиране на поддръжка, заема се виновна позиция и ще се направи опит за сформиране на кабинет ", сподели в предаването “Още от деня ” депутатът от “Демократична България ” Стоян Михалев.

Според него, в случай че се отиде незабавно на избори, обстановката с нищо няма да се усъвършенства.

" Вероятно ще влезем в още по-сериозна политическа рецесия при безспорна неспособност да се сътвори каквото и да е държавно управление и една тежка серпантина от избори ще ни вкара в един тежък зимен интервал ", предвижда той.

По думите му “Демократична България ” ясно е декларирала цели си, ясно е декларирала какво би трябвало да се промени в правосъдната система и чака поддръжка за тях.

“Друг е въпросът, че някои от нещата ще желаят доста по-сериозна парламентарна поддръжка, с цел да се случат, само че ние няма да се откажем ”, безапелационен беше Михалев.

Той акцентира, че държавното управление има поддръжката на “Демократична България ” по проблема с отзованите 70 съветски дипломати,

На въпрос по какъв начин ще бъдат преодолени разликите с Българска социалистическа партия той напомни, че “кабинетът ще бъде предложение, което ще е разследване от договаряния за стратегия и личен състав ”.

“Ние сме с ясното разбиране, че такива диалози би трябвало да се проведат, изключително предвид на обстановката. В подобен миг, когато е застрашена и националната ни сигурност, не можем да гледаме на това като някакви незрели хора, които да хвърлят всичко, да се нацупят и да си тръгнат ”, добави Стоян Михалев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР