За над 30 битки по фронтовата линия съобщава украинският генерален

...
За над 30 битки по фронтовата линия съобщава украинският генерален
Коментари Харесай

Над 30 сражения се водят по фронтовата линия в Украйна

За над 30 борби по фронтовата линия оповестява украинският общоприет щаб в утринната сводка. А министерството на защитата в Москва заяви, че Русия е унищожила 20 украински дрона, изстреляни към Кримския полуостров рано тази заран.

Над 20 обитаеми места в окупираната Донецка област са потърпевши от съветски артилерийски обстрел. Край Бахмут украинската войска е отблъснала поредна офанзива на окупационните сили, се споделя в сводката на Генералния щаб в Киев. " Силите на защитата на Украйна не престават провеждането на настъпателна интервенция в региона на Мелитопол и Бердянск ", написа още Генщабът.

Вашингтонският институт за проучване на войната отбелязва, че през последното денонощие украинските войски са напреднали по границата на Донецко-Запорожка област.

През миналата нощ съветската противовъздушна защита е свалила 14 безпилотни летателни апарата над окупирания полуостров Крим, излиза наяве от известие на министерството на защитата в Москва. Местни поданици са чули мощен гърмеж в Кировское, в източната част на полуострова, където има боен полигон. Движението по моста над Керченския проход беше затворено за два часа. За дронове над Новоозерное, в западната част на Крим, където има военна складова база с огромно количество техника, пишат съветски военни репортери в " Телеграм ".

Украинските военноморски дронове могат да нападат ракетни крайцери с ракети " Калибър ", с които окупаторите нанасят удари по Украйна, съобщи украински боен специалист пред организация УНИАН. По думите му става дума за проваляне на тежки кораби, което може да се съпостави с удар от тежко военноморско торпедо.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР