За момента не са констатирани следи от насилие по тялото

...
За момента не са констатирани следи от насилие по тялото
Коментари Харесай

След откриването на Сашко: Прокуратурата с подробности за версиите и следите

За момента не са установени следи от принуждение по тялото на 12-годишния Александър, който през вчерашния ден бе открит след съвсем 9 дни търсене. Това заяви Албена Стоилова от прокуратурата в Перник на специфичен брифинг пред медиите. 

Съдебно-медицинската експертиза следва да бъде предоставена. Вчера детето е било освидетелствано от органа на следствието в наличието на бащата, конфискувани са облеклата, с които е било открито, като те са били и тези, с които е изчезнало на 11 ноември. Ще се търсят следи и по тялото, и по облеклата. 

Версиите са повече от една и ще се работи по всички тях. Единствената, която всички можем да се изключи, е тази за най-тежкото посягане - по отношение на живота, прецизираха от прокуратурата. 

" За първи път можем да се поздравим по този начин от доста време насам и това се случва с помощта на напъните на хилядите доброволци и несъмнено на експертите, които доведоха издирванета на Сашко до сполучлив край. Краят на издирването, обаче, напълно не значи завършек на следствието, което ще продължи, с цел да се откри дали Сашко е станал жертва на закононарушение ", уточни Стоилова.

" Детето все още не е съумяло да приказва, само че ние ще се опитаме на по-късен стадий, когато положението му разрешава и благодарение на експерти, а и в присъствето на бащата ще се опитаме да получим някакви сведения за случилото се ", добави тя. 

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР