За мнозина криптовалутите продължават да работят по мистериозен начин, но

...
За мнозина криптовалутите продължават да работят по мистериозен начин, но
Коментари Харесай

Филмът, който разказа историята на една от най-големите измами с криптовалута

За мнозина криптовалутите не престават да работят по тайнствен метод, само че някои към този момент са успявали да се възползват посредством разнообразни схеми за сметка на почтени и нищоподозиращи хора.
 Касандра Де Пекол - тя споделя, че е първата жена посетила всяка страна в света, само че има голяма машинация
Тя споделя, че е първата жена посетила всяка страна в света, само че има голяма машинация

Отнема ѝ единствено 18 месеца и 10 дни

В сходна лъжлива скица се забъркват Рей Трапани и приятелите му. А историята им към този момент е разказана в новия документален филм на Netflix - Bitconned.

Действието ни придвижва в 2017 година, по време на взрива на биткойн, и наблюдава растежа на общността на криптовалутите. Запознаваме се и с Рей Трапани, който е съосновател на компанията за криптовалута Centra Tech дружно със Сохраб Шарма и Робърт Фаркас.

Компанията започва точно през 2017 година, като твърди, че е създала вид криптовалутен портфейл и карта, които разрешават незабавното им конвертиране на валутата в действителни пари. Всъщност обаче нищо сходно не е основано.

В същото време тримата съдружници не стопират да се хвалят какъв брой елементарно са съумели да създадат пари и да изманипулират хората, с цел да завоюват на техен тил. Във кино лентата Трапани даже признава, че не е изпитвал изключително състрадание към тези, които е измамил. Но упорства, се е трансформирал като човек.

" Сега несъмнено съм по-емпатичен. През последните четири години се пробвах да дам допустимо най-вече, до момента в който работех с хора, претърпели контузии, зависимости и които също са били жертви на полово принуждение, тъй като това е нещо, през което самият аз съм минал като дете ", споделя Рей Трапани пред Unilad.

Той издава също, че причина да не е изпитвал състрадание към хората, които е измамил, е, че нито в миналото е приказвал с тях по телефона, нито е виждал тяхна фотография, нито даже е срещал и един от тях онлайн. Независимо от това обаче в този момент самият Трапани приканва хората да не подценяват моралните си полезност.
 One Day на Netflix - още един пристрастяващ сериал, който завоюва феновете
Netflix с следващ нов пристрастяващ сериал

Драматична обич, трагична загуба и опиати в One Day

Той и двамата му съдружници към този момент са се признали за отговорни за закононарушенията си. И са получили присъдите си. Но ориста дава втори късмет на Рей Трапани. Нищо чудно, в случай че не сме чували да се приказва за него в скоро време, защото сега той твърди, че е предан на новия си бизнес и стратегии за подкрепяне на нуждаещи се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР