За мен обичта на феновете е достатъчна, каза вратарят.Вратарят на

...
За мен обичта на феновете е достатъчна, каза вратарят.Вратарят на
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Хорската злоба е голяма, в България съм повече мразен

" За мен обичта на почитателите е задоволителна ", сподели вратарят.
Вратарят на Левски и националния тим на България – Николай Михайлов даде изявление за предаването „ На кафе “ по случай своя имен ден. 33-годишният национал приказва за фамилните обичаи в известната му фамилия, престоите в няколко непознати страни, суеверията си и за публичното мнение за него.

„ Наистина Никулден в нашето семейство е на респект. Обръщаме му доста внимание. Събираме се нормално най-близките, както и за Коледа и Нова година. Баща ми по принцип къса люспа от шарана. Опитваме се да възпитаваме децата да почитат традициите “, стартира Михайлов.

„ Аз съм много типичен вид по отношение на суеверията, имам си ги. Държа една икона на Св. Николай Чудотворец, която постоянно е в моя несесер. Уважаваме празниците, аз постоянно отивам на черква, макар че доста неща се приказват за моето семейство. Също по този начин стъпвам с десния крайник постоянно на терена. Но естествено няма гаранции, от време на време се получава, от време на време – не, само че не би трябвало да спираш да си правиш въпросните суеверия “, съобщи стражът.

„ Започнах с номер 88, защото обичаният ми вратар е Джанлуиджи Буфон, само че не потеглих доста добре с него. В Нидерландия желаех да взема №1, само че нямаше по какъв начин и по тази причина взех решение да нося номер 13. Спечелих всичко допустимо там, общо смених 6 страни. Във Верона не ми провървя, там бях с огледалното 31 и не се получиха нещата “, показа искрено той.

„ Според мен нещата опират до темперамент, сигурно съм повече ненавиждан в България. Харесват ме почитателите на Левски. Цялото ми семейство е от тук. За мен обичта на почитателите е задоволителна. Аз съм си непукист, наясно съм, че хорската завист е огромна. Аз от дълго време не заплащам налог публично мнение “, приключи вратарят.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР