За мъжете в живота на Русата Златка се знае почти

...
За мъжете в живота на Русата Златка се знае почти
Коментари Харесай

Родителите на руста Златка я зарязаха

За мъжете в живота на Русата Златка се знае съвсем всичко, само че фамилията й тъне в дълбока тайнственост.

Плеймейтката в новия сезон на „ Като две капки вода “ рядко приказва за родителите си, които повече от десетилетие живеят отвън България. Тя е едвам 14-годишна, когато майка й и татко й се развеждат. Раздялата е потрес за семейството й, чиито членове са с консервативни разбирания. Баби, дядовци и лели се пробват да убедят родителите на Златка да трансформират решението си поради щерка им.

Двамата обаче са непреклонни, бащата на русокоската напуща общия дом и скоро по-късно отпътува да търси щастието си в Испания. Там е към този момент 17 години, съумява да уреди живота си и не желае да чуе за връщане в България. Златка остава при майка си, само че навлиза в сложна възраст и попада в неприятна компания, писа „ Галерия “.

Колкото и да не е за поверие, бъдещата плеймейтка въпреки всичко приключва Математическата гимназия в Пазарджик и по-късно идва в София, където кандидатства в университет. Точно тогава обаче печели състезанието „ Плеймейт “ и се впуска в бурния столичен всемирски живот. В оня интервал майка й се омъжва наново, само че мъчно свързва двата края, тъй като получава извънредно ниска заплата.

С новия си фаворит отпътуват на работа в Ирландия, където живеят към този момент от 12 години. Една от бабите на Златка също напуща страната и отива да печели в Атина.

Плеймейтката остава без съвсем никакви родственици, като се изключи другата й бабаЗлатка, която живее в Стрелча. Тя е най-близката родственица на сексбомбата и единствената жена, с която участничката в „ Капките “ споделя тайните си. В Пазарджик от дълго време не върви, тъй като няма никакви близки, а двата фамилни жилището от дълго време са продадени.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР