За лошите взаимоотношения между нападателя на МиланЗлатан Ибрахимович и мениджъра

...
За лошите взаимоотношения между нападателя на МиланЗлатан Ибрахимович и мениджъра
Коментари Харесай

Ибрахимович и Гуардиола се скараха заради Холанд

За неприятните взаимоотношения сред нападателя на МиланЗлатан Ибрахимович и мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се знае от дълго време. Причината е взаимният им интервал в Барселона, в който шведът напусна “Камп Ноу ” след единствено един сезон, обвинявайки наставника за това. През годините голмайсторът постоянно е нападал словесно експерта, като този път мотив за това стана звездата на “гражданите ” Ерлинг Холанд.

В изявлението си за Canal+ Златан беше запитан дали Гуардиола e кадърен да усъвършенства Холанд. “Това зависи от егото на Пеп. Дали той ще си разреши да бъде по-голям от Холанд, или не. Той не позволи да бъда огромен, колкото него ”, отговори Ибрахимович.

View this post on Instagram
A post shared by Italian Football TV (IFTV) (@italianfootballtv)

Самият Гуардиола обаче този път не му остана задължен и на своя ред му отвърна. “Златан е изцяло прав. В този клуб и в този тим моето его е оттатък представянето на играчите ми. Дори на мен не ми харесва, когато Холанд вкарва три гола и цялото внимание е ориентирано към него. Завиждам му, много му изпитвам завист. Всъщност, аз му споделих: “Моля те, Ерлинг, стой да вкарваш голове. Искам “Сън ” и “Дейли Мейл ” да пишат единствено за мен. Ибра е прав, той ме познава съвършено и може да напише още една книга ”, разяснява той саркастично по време на последната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР