За кой ли път, ЦСКА изпусна да бие Лудогорец на

...
За кой ли път, ЦСКА изпусна да бие Лудогорец на
Коментари Харесай

За пореден път - ЦСКА изпусна Лудогорец

За кой ли път, ЦСКА изпусна да бие Лудогорец на " Армията ". В дебюта на Любослав Пенев, алените приключиха наедно 1:1 с разградчани в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България.

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на именития футболист на ЦСКА и Черно море - Иван Василев, и Марин Раковски - дълготраен футболен активист, които починаха преди няколко дни.

В първите минути на дуела Лудогорец реализира рискова офанзива отдясно посредством Текпетей, само че алената защита се оправи. Последва шут на Синклер в третата минута, който Кахлина улови.

Четири минути по-късно домакините сбъркаха при изнасяне на топката, само че разградчани не се възползваха от грешката на Кох и шутът на Каули от границата на наказателното поле бе прекомерно слаб и неакуратен, с цел да затрудни Бусато.

В 41-ата минута Мазику центрира добре към Кайседо, който стреля с глава от 6-7 метра, само че право в ръцете на Кахлина, който улови. До края на полувремето Енрике и Тиаго от фаул пробваха да изненадат стража на разградчани, само че той внимаваше и избави.

През втората част ЦСКА ускори темпото и натисна противника си. Златен късмет пропилря Енрике в 54-та минута, когато вратарят на Лудогорец откловни удара му.

В 60-та мин Синклер подхвана обещаваща контраофанзива. Текпетей го фаулира и получи втори жълт картон, играчът на Лудогорец е изпъден!

Очаквано натискът на алените продължи. Напрежението се подвигна, заваляха жълти картони за играчи и на двата тима.

Защитата на Лудогорец въпреки всичко успяваше да удържи алените нападатели. Но се пропука!

В 77-та минута мощен шут на страхотния Тиаго бе неспасяем - 1:0. За момента, изцяло разумно. Червените нападнаха гневно и поведоха

.Жул Кейта изпусна златен късмет, самичък против вратаря, губейки равновесие. Това бе осъдено.

И за кой ли път, Лудоторец оцеля. 1:1 в 82-та минута., гол на Каули и генерална смяна в борбата. Сега реваншът в Разград става много по-труден за армейците.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР