За изненада на всички Бойко Борисов и Цветан Цветанов седнаха

...
За изненада на всички Бойко Борисов и Цветан Цветанов седнаха
Коментари Харесай

Борисов седна до Цветанов, гласувана бе оставката на бившата дясна ръка

За изненада на всички Бойко Борисов и Цветан Цветанов седнаха един до различен. Започна Национално заседание на ГЕРБ. 25 минути след началото на форума оставката на някогашния втори в ГЕРБ бе гласувана с 10 срещу и 11 въздържали се
Досега Цветанов заемаше позицията на заместник-председател на партията, заместник-председател на Изпълнителната комисия и ръководител на предизборния щаб. До неговото освобождение се стигна, откакто името му беше забъркано в имотния скандал „ Апартаментгейт “. В абсурда бяха забъркани и други лица от кабинета „ Борисов 3 “ - някогашният министър на правораздаването Цецка Цачева, заместник-министъра на енергетиката Красимир Първанов и заместник-министъра на спорта Валя Николова.

В рамките на форума ще бъдат препоръчани и гласувани промени в Устава на ГЕРБ и в състава на Изпълнителната комисия на партията.

Заместник регионалният шеф на София Томи Николов също подаде оставка поради „ медийни изявления “. На форума ще бъде гласувано и освобождението на Румяна Бъчварова като член на Изпълнителната комисия, която беше назначена за дипломат на България в Израел.

На идното съвещание се чака броят на заместник-председателите на партията да бъде сведен от трима на двама.

Предвижда се и основаването на нова Комисия по нравственос, която ще следи както за вътрешнопартийната дисциплинираност, по този начин и за дейностите на членовете и управителните лица на партията. Тя ще бъде спомагателен орган към

Изпълнителната комисия, който при потребност ще прави инспекции и ще предлага санкции. По време на събранието се чакат и оферти за смяна размера на членския импорт за ГЕРБ, който към този миг е 2 лв. годишно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР