За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 9

...
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 9
Коментари Харесай

Разпилян живак от счупен термометър вдигна охранители на крак

За миналото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 9 сигнала

Това стана ясно от информация на ОДМВР - Русе

В 10:54 ч. екип на РСПБЗН – Сливо поле е изпратен да гаси пожар в боклуци в бунище и сухи треви в село Малко Враново. Произшествието е ликвидирано на повърхност към 10 000 кв.м., без вреди.

В 11:05 ч. чиновници от ССОД – Русе са посетили адрес на улица  " Видин " в Русе по сигнал за разпръснат живак от строшен термометър. Веществото е събрано и депонирано.

Между 12:50 и 13:55 ч. екип от РСПБЗН – Сливо поле и още един от Втора РСПБЗН – Русе са взели участие в очистване на пожар в сухи треви в град Сливо поле на улица " Братя Миладинови ", на повърхност от към 5000 кв.м. Загасен е без материални загуби.

От 15:21 до 16:55 ч. беленски огнеборци са гасили пожар в стопанска постройка/навес в село Полско Косово. Огънят е сподавен на повърхност от 20 квадрата, като има нанесени вреди по покривна структура.

От 16:15 до 19:40 ч. екип на службата в Две могили е работил по гасене на запалени сухи треви и боклуци в село Горно Абланово, които са потушени на повърхност от към 1100 кв.м., без загуби. В 16:56 ч. два екипа на РСПБЗН – Бяла са пратени на сигнал за разпален лек автомобил на адрес в Бяла. Пожарът е унищожил автомобил " БМВ "  и бракувана каравана. Предполага се, че до запалването се е стигнало от повърхностно боравене с открит огън. Пострадали при случая няма. В 17:26 ч. екип на РСПБЗН – Бяла е изпратен за оказване на подпомагане за случая с потърпевш служащ в завод на компания в град Бяла.

За времето от 20:32 до 00:50 ч. огнеборци от РСПБЗН – Сливо поле са работили по гасенето на пожар, зародил в боклуци в бунище и сухи треви в село Малко Враново. В 22:22 ч. екип на ССОД – Русе е изпратен за оказване на подпомагане за случай с паднал в бунар човек на адрес в село Пиргово. Не се е наложила интервенция. Преди идване на екипа индивидът е бил изваден и предаден на ЦСМП.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР