Бог ви обича, но не обича, когато взимате райски газ

...
Бог ви обича, но не обича, когато взимате райски газ
Коментари Харесай

Арх.Мирянов към тийнейджъри: Бог ви обича, но не обича, когато взимате райски газ и пиете алкохол

Бог ви обича, само че не обича, когато взимате божествен газ и пиете алкохол!

 

Така се обърна патриотът и иподякон арх. Пламен Мирянов към младежи до 17-годишна възраст.

 

Мирянов и неговата фондация " Нашият дом е България " проведоха митинг пред столичен клуб, където точно на 11 май, Деня на Светите братя Кирил и Методий, бе организирано  " рисково чалга и долно събитие за деца и хора от всички възрасти, на което нормално се популяризира божествен (адски) газ, алкохол и вероятно опиати на малолетни ".

 

Лично арх. Мирянов отиде измежду подрастващите, с цел да ги попита знаят ли кой е днешният огромен християнски празник и дали имат вяра в Бог. В раговорите бяха повдигнати и тематиките за рисковата приложимост на опиати и алкохол. 

 

За страдание, младежите всеобщо не знаеха какво честваме на 11 май, а малко на брой бяха тези, които изброиха повече от трима велики българи. Въпреки това, децата на 14, 15 година бяха наясно, че веществата, предлагани във въпросния клуб и неговите сродни, са рискови за здравето им.

 

Каузата на арх. Мирянов и неговата благотворителна фондация " Нашият дом е България " е предпазване на подрастващите от аморални и антивъзпитателни събития и ограничение на въздействието им върху построяването на моралните и духовни добродетели у новото потомство.

 

Ето защо сигнализират от организацията: " Тъжно е, че на този ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий са опълчени с приспиването, принизяване и деградацията на актуалните деца на България посредством мерзките послания на чалгата, неналичието на християнско обучение в учебните заведения и отровата на опиатите и алкохола. Това понижаване на виталните и духовни сили на децата води към несъмнено оглупяване, покваряване, деградиране, а от време на време до трайни увреждания, осакатяване, душевен деформации и греховно проваляне, депресивни положения и даже суицидни настроения! "

 

И приканват: Родители пазете децата си! Да спрем духовното ликвидиране на децата ни! Затвор за продаващите божествен газ и алкохол на деца! Долу ръцете от децата на България!

 

Мотото на демонстрацията бе следното:


ДА СПРЕМ ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКО
УБИЙСТВО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!
ЗАТВОР ЗА ПРОДАВАЩИТЕ
„ РАЙСКИ “ ГАЗ (АДСКИ ГАЗ)
И АЛКОХОЛ НА ДЕЦА!
ДА СПРЕМ ГНУСНАТА ЧАЛГА
В ДЕТСКИТЕ ДИСКОТЕКИ!
НЕ СЪБЛАЗНЯВАЙТЕ ДЕЦАТА!


„ А КОЙТО СЪБЛАЗНИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ, МАЛКИТЕ, КОИТО ВЯРВАТ В МЕНЕ, ЗА НЕГО Е ПО-ДОБРЕ ДА МУ ОКАЧАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА Гражданско отделение ХВЪРЛЯТ В ДЪЛБИНИТЕ НА МОРЕТО. “
Матей 18:6


ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ
ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

 

" Нашият дом е България " е организация с нестопанска цел, учредена на концепцията за разпространение и запазване на християнските полезности, хубостта, културата, традициите и историята на България. Заявената цел е основаване на концерти, къси филми, книги, фотографии и начинания, които споделят богатствата новина за Христа със света, повдигат националното самочувствие и способстват за развиването на културна България, приказват за силата на българския дух и за благосъстоянието на българската книжовност, за вярата.

Част от активността на фондацията е насочена и към образуване на благотворителни начинания, част от които свързани с подкрепяне на деца и възрастни в неравностойно състояние, както и акции в посока ремонт и възобновяване и предпазване на монументи на културата, облагородяване на паркове, зелени площи и други.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР