За истински снежен апокалипсис в Москва днес предупреди руската държавна

...
За истински снежен апокалипсис в Москва днес предупреди руската държавна
Коментари Харесай

Снежен апокалипсис в Москва, преспи засипват столицата

За " същински снежен апокалипсис " в Москва през днешния ден предизвести съветската държавна телевизия, откакто по улиците на столицата се образуваха рекордно високи снежни преспи с височина над 30 сантиметра. Движението по улиците е затруднено, а тротоарите " изчезнаха ", съобщи Франс прес.

" Това са февруарски преспи " в средата на декември, заключи метеорологичният център " Фобос ". Той означи, че " в никакъв случай в историята на метеорологичните наблюдения не са виждани снежни преспи с такива размери " по улиците на Москва на 18 декември.
-->
Около 119 000 души и повече от 12 500 транспортни средства бяха ангажирани с разчистването на снега, оповестиха общинските управляващи.

" Това е снежен апокалипсис: в Москва има такава стихия, че човек нито може да върви, нито да кара ", сподели държавната телевизия Първи канал.

" Има толкоз доста сняг, че няколко рейса са блокирани по пътищата... и обезверените пасажери слизат, с цел да продължат пешком ", съобщи телевизионният канал Рен - Ти Ви.

В някои региони на съветската столица тротоарите бяха съвсем напълно покрити от сняг, като съгласно локалните управляващи чистачите би трябвало да се погрижат на първо място за почистването на улиците и методите към спирките на градския превоз.

Повече от 50 полета бяха анулирани на московските летищата поради неприятното време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР