За финала на Уимбълдън в Лондон Иван Александров е подготвил

...
За финала на Уимбълдън в Лондон Иван Александров е подготвил
Коментари Харесай

Братът на Карамазов: Кейт е приятна женичка

За финала на Уимбълдън в Лондон Иван Александров е подготвил ново меню, в което ще има и нещо българско за десерт – панакота с кисело мляко. Така международният хайлайф, който не пропуща супер шампионата на тенис звездите, ще бъде сюрпризиран от специалитета на фамозния сладкар и брат на Владо Карамазов.

Сред феновете на оспорваните борби на корта са някои от най-известните персони, както от политическия, по този начин и от артистичния хайлайф. А на върха са старшите членове на династията. Самата кралска снаха Кейт е взела участие в подготовката на прословутите ягоди със сметана, знак на Уимбълдън. За двете седмици на конкуренцията се употребяват над 28 000 кг от специфичен вид от плода.

„ Отговорността е огромна, ставаме всеки ден в 4 часа, а 5 започваме да работим. Всички ястия се сервират доста бързо – за 45 минути би трябвало да сме завършили “, разяснява Александров по Би Ти Ви. „ Кейт е приятна женичка – видях я, когато подготви с шефа ми ягодите със сметана. По протокол единствено той можеше да се приближи до нея “, прецизира маестрото, който не за първи път е измежду основните кулинарни герои на кралски събития.   

„ Не мисля, че българите страдат от ниско самочувствие. Има много готвачи българи, към този момент се завърта колелото “, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР