За феновете на Apple септември е ключов месец, защото по

...
За феновете на Apple септември е ключов месец, защото по
Коментари Харесай

Всички говорят за новия iPhone 15! Само Yettel го предлага с три години безплатна гаранция


За почитателите на Apple септември е основен месец, тъй като по традиция тогава дебютират новите смарт телефони на компанията. Потребителите с неспокойствие чакат да схванат какви нововъведения са добавени към новите версии. Тази година представянето беше на 12 септември. Компанията от Купертино подвигна завесите и публично даде живот на своя нов флагман при смарт телефоните – iPhone 15. Какво видяхме до момента?

iPhone 15 и неговите версии iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max още веднъж зададоха високи стандарти, като новостите стартират още от базовата версия. Нейното сърце е новият „ остарял “ процесор А16 (дебютирал предходната година при iPhone 14 Pro), усъвършенствани екрани за 6,1-инчовите и 6,7-инчовите модели, при които оптималната бляскавост към този момент е 2000 нита, и супер впечатляващата задна съществена камера с 48 мегапикселов датчик.
-->
Разбира се, не са за занемаряване и обстоятелствата, че всички нови модели на iPhone 15 ще се оферират с USB-C порт за зареждане, a Pro версиите ще са от напълно титаниев корпус. Това съгласно Apple ще направи техния върхов представител при смарт телефоните с изключение на супер лек, по този начин и супер здрав и устойчив.

И макар пословичната издръжливост за какво да не притежавате iPhone 15 с 365 дни повече гаранция?

Точно по този начин. дава опция на всички искащи да станат притежатели на iPhone 15 да получат 3 години безвъзмездна гаранция за всеки модел от гамата, вместо нормалните две. 

Телекомът е първият мобилен оператор в България, който предлага тази услуга за всички смарт телефони в портфолиото си. Новата политика на Yettel влезе в действие от 1 февруари тази година и цели да удължи живота на обичаните устройства на потребителите. 

С прибавянето на една цяла година към общоприетия гаранционен срок клиентите имат опция да удължат интервала на замяна на своите устройства, като по този метод се понижава и електронният боклук, отделян в природата.

Допълнителна застраховка и личен сервиз в никакъв случай не са за изпускане

Освен по-дългата гаранция за всеки закупен iPhone, Yettel предлага на своите клиенти и още в допълнение успокоение под формата на застраховка. Тя покрива както инцидентна щета – като строшаване на екрана и намокряне, по този начин и умишлена такава, породена от някой различен – да вземем за пример кражба. Застраховката има покритие в целия свят и стартира да тече незабавно след сключването ѝ. За новия iPhone 15 цената на застраховката „ Смартфон протект+ “ стартира от 17,99 лева./месец, а за Pro версията от 22,99 лева./месец, като първата месечна награда е безвъзмездна за клиента.

За още по-качествено обслужване Yettel разполага и със личен оторизиран сервиз от Apple, където всяко развалено устройство получава професионално отремонтиране и диагностика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР