За една седмица Русия е загубила повече войници, отколкото Великобритания

...
За една седмица Русия е загубила повече войници, отколкото Великобритания
Коментари Харесай

Адмирал Тони Ранкин: Нападението в Украйна не се развива добре, мощта на Русия отслабва

За една седмица Русия е изгубила повече бойци, в сравнение с Англия в Афганистан за 20 години

Британци не би трябвало да се насочат за Украйна да се бият, а да оказват помощ по всевъзможни други вероятни способи от Англия, съобщи командващият английските въоръжени сили адмиралТони Ранкин, представен от.

В изявление за Би Би Си адмирал Ранкин отхвърли настояването на Украйна за основаване на зона, неразрешена за полети, с аргумента, че това няма да помогне тактически и единствено може да докара до ескалация на сраженията. Ранкин уточни, че огромните опустошения в Украйна са най-вече от артилерийски обстрел, а не от въздушни набези и че това, което хора като него от висшето военно командване са длъжни да вършат, е да дадат на политиците нужния съвет, тъй че да избегнат допускане на тактически неточности.

Той прикани Западът да бъде убеден, че постъпва вярно. Нападението в Украйна не се развива добре, мощта на Русия отслабва и не може да продължава, добави Тони Ранкин. Той сподели, че Кремъл е изгубил повече бойци за една седмица, в сравнение с Англия за 20 години в Афганистан.

Адмирал Ранкин посъветва британците, които желаят да се борят за Украйна, да не го вършат и че в такива обстановки разсъдъкът би трябвало да надвива над възприятията.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР