За една година президентът два пъти употреби и предаде социалистите,

...
За една година президентът два пъти употреби и предаде социалистите,
Коментари Харесай

Нинова се оплака, че била употребена от президента

За една година президентът два пъти използва и съобщи социалистите, съобщи вицепремиерът в оставка и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при предаването на властта в икономическото министерство.

С дейностите си единствено за един час президентът свърши това, което аз не съумях за една година - отвори очите на социалистите, че  два пъти ги използва, с цел да пристигна на власт, и два пъти ги съобщи, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Очевидно държавното управление ще бъде реваншистко към Българска социалистическа партия, ще се употребява акцията, с цел да се злепоставя Българска социалистическа партия, заяви Нинова в отговор на журналистически въпрос.

В стола на Нинова сяда Никола Стоянов. Той бе председател на Съвета на шефовете на „ Вазовски машиностроителни фабрики “ ЕАД, който Нинова уволни за корупция.

Доказахме, че държавните предприятия може да се ръководят дейно, съобщи вицепремиерът в оставка и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Оставихме предприятията с 20 млн. лева дял и върнати заеми, акцентира тя при започване на ревюто си.

Направихме 13 000 инспекции с една цел - отбрана на потребителя, регистрира тя.

Нинова остави на своя правоприемник директория с проблема " Язовири ". Спрях 20 концесии за предоставяне на язовири, акцентира тя. И предложи на Стоянов да не дава тези концесии.

Корнелия Нинова се спря и на тематиката " експорт на оръжие за Украйна ". 

От 27 юни не е провеждана комисия (за експорт на оръжие - б.р.), има насъбрани над 200 заявки за близо 1 милиарда евро, които чакат решение. Около 6 млн. евро са за Полша. Ще проследявам всеки ден закъде потегля това оръжие, предизвести Нинова.

И един патрон като излезе за Полша, ще запитвам - имате ли гаранции, че не отива в Украйна, имате ли гаранции, че няма комисионни, продължи Корнелия Нинова.

Идеята ни е всичко, което е направено да продължи и да се надгради, каза новият министър Никола Стоянов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР