За един тенисист на много високо ниво е наистина трудно

...
За един тенисист на много високо ниво е наистина трудно
Коментари Харесай

Тенис сватба на хоризонта: Финалистка от Шлема се сгоди за бивш представител на топ 100

За един тенисист на доста високо равнище е в действителност мъчно да съчетава отговорностите си на корта със своя персонален живот и по тази причина е хубаво да имаш човек до себе си, който схваща изцяло през какво преминаваш. Точно подобен е казусът при Мадисън Кийс и Бьорн Фратанджело, които са една от най-известните двойки измежду дейните професионални тенисисти. Кийс и Фратанджело се срещат от шест години насам, а някогашният номер 99 е решил, че към този момент е време да предприеме идната стъпка и от през вчерашния ден е публично благоприятен за финалистката от US Open през 2017-та година.

Самата Мадисън разгласява фотография с халката, под която можем да видим красноречивия надпис " вечно ". Американката признава по какъв начин е знаела, че предлагането ще се състои и е била доста нервна преди то да се състои, само че нейният сътрудник просто е изискал двамата да продължат да се забавляват дружно отсега нататък в живота и цялото терзание е било заместено от голяма наслада.

Поздравленията от останалите състезатели не закъсняха, като Франсис Тиафо, Слоун Стивънс, Каролине Вожняцки и Джесика Пегула бяха първите огромни имена, които изрекоха поздравления към бъдещето семейство, а наподобява Кийс и Фратанджело са също толкоз добър тандем и на тенис корта, тъй като през предходната година записаха победа в откриващия кръг при смесените двойки на US Open.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР