За диалог и съгласие в Народното събрание заговори и.д. председателя

...
За диалог и съгласие в Народното събрание заговори и.д. председателя
Коментари Харесай

Мирослав Иванов нов човек. Заговори за съгласие

За разговор и единодушие в Народното събрание заприказва и.д. ръководителя му Мирослав Иванов, към който постоянно има рецензии за внезапния звук и конфронтационното отношение към депутатите. Трябва да сложим завършек на езика на омразата, сподели Иванов.

Той заяви, че Политическа партия няма да внася предложение за нов ръководител на Народното събрание след предварителното премахване на Никола Минчев.

Правителството ще внесе документи в Народно събрание при започване на седмицата за оставката след сполучливия избор на съмнение. Тази оставка няма да се гласоподава.

Според и. д. ръководителят на Народното събрание Кирил Петков е бил добър министър председател през миналите шест месеца и не вижда причина да не бъде повдигнат още веднъж за министър-председател.

„ Ами в случай че не бъде подсилен, то ще бъде ясно, че тези политически обединения или народни представители не споделят нашите правила – нулевата приемливост към корупцията “, добави Мирослав Иванов.

Той няма отговор на въпроса за какво се стигна до раздор в връзките сред „ Продължаваме промяната “ и президента Румен Радев. Неговият въпрос към Радев е за какво в никакъв случай не похвали държавното управление за положителните, неща които направи, като обезпечаването на газ, откакто Русия спря доставките, преодоляването на цените на тока за битовите консуматори и други

Иванов прикани Радев да бъде справедлив в оценката си към кабинета „ Петков “.

Мирослав Иванов не е сигурен дали „ Продължаваме промяната ” е внесла документи в съда за регистрация като партия. „ Може би – да, не съм сигурен “, съобщи той. Партията беше учредена на 15 април.

Иванов не знае също дали партията има проблем с марката „ Продължаваме промяната “, за която искания има кметът на Добрич Йордан Йорданов и ще се наложи ли да си търсят друго име.

„ Това е безусловно без значение, тъй като хората познават нашите лица. Ние сме тук, ние ще продължим, без значение дали ще се образува нов кабинет или не. Излязохме преди няколко дни на площада и направихме същите поръчки пред хората там, които на процедура дадоха оценка на нашата работа “, разяснява Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР