За да се яви на разпит, на Бойко Рашков трябва

...
За да се яви на разпит, на Бойко Рашков трябва
Коментари Харесай

Кога Бойко Рашков ще бъде разпитан в прокуратурата?

За да се яви на разпит, на Бойко Рашков би трябвало да му бъде връчена призовка на Рашков, уточни ръководителят на парламентарната вътрешна комисия Атанас Атанасов.

Прокуратурата приканва през вчерашния ден вътрешния министър Бойко Рашков като очевидец по следствието за автомагистрала „ Хемус “. Оттам се аргументираха, че Министерство на вътрешните работи и ГДБОП не са дали информация по случая за пране на пари на милиони за градежа на лот 5 на аутобана, а Рашков съобщи преди дни, че знае детайлности.

И през днешния ден Бойко Рашков не разяснява тематиката. Все още няма изясненост по кое време ще се организира разпитът му.

„ Когато прокуратурата желае да затвори устата на някого, го приканва като очевидец, без значение той какви данни ще показа пред нея. Накрая в протокола за разпит е записано, че той няма право да разгласява обстоятелства, които знае по делото под угрозата на наказателна отговорност. Та задачата в тази ситуация е да затворят устата на Бойко Рашков “, счита Атанас Атанасов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР