За да се случи рестартът изцяло – в деня на

...
За да се случи рестартът изцяло – в деня на
Коментари Харесай

Карадайъ заръча на ДПС: 18 000 гласа и 4 мандата от Кърджали/ВИДЕО/

За да се случи рестартът напълно – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7 “, прикани водачът на Движението
Минимум 18 000 гласа  от община  Кърджали и 4 мандата за областта  заръча водачът на Движение за права и свободи и лидер на листата в Кърджалийски многомандатен изборен регион Мустафа Карадайъ.



„ През април дадохме старт на рестарта на страната. Направихме една огромна крачка към възобновяване на държавността. За да се случи рестартът напълно – в деня на изборите от 7 сутринта до 7 вечерта с №7 “, прикани Карадайъ от Кърджали. И напомни: „ Когато Движение за права и свободи беше на власт през 2007 година България стана член на Европейски Съюз, дългът от 17 милиарда лв. през 2009 година към този момент беше едвам 1 милиард лв.. Така се ръководи с обич към Родината “, посочи водачът на Движението за права и свободи.

„ А в този момент каква е обстановката – младежите напущат България, с цел да търсят прехранване в чужбина, непознати вложения липсват, дългът на страната е 20 милиарда лв.. Кой ще го връща? ”, попита Карадайъ. Ще го връщат нашите деца и внуци “, безапелационен бе той.

„ И по тази причина –за почтени старини на нашите родители, баби и дядовци. За да може нашите братя и сестри да имат почтени приходи в нашата татковина – на 11 юли с №7! “ прикани Карадайъ.

„ За да можем да осигурим непоклатимост в страната, а от стабилността произлиза и ускореното икономическо развиване на страната. Това са ясните цели и цели на Движение за права и свободи! “, посочи водачът на Движение за права и свободи и лидер на листата в Кърджали Мустафа Карадайъ.

„ Пътят, по който България ще върви е пътят, който Движение за права и свободи уточни “, съобщи и зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.  И продължи: „ С борбите си за независимост, за права, за народна власт, за език, за религия. И прикани: „ Да върнем България на този път, тъй като 12 години е на пътят на авторитаризма, на разграждането на демокрацията. Път, който води за на никое място, който не води към Европа. “

„ Няма да позволим замяна, смяна ще има и то същинска “, заключи Цонев.

 „ Ние сме партия, която носи отговорността на предишното, само че в тази отговорност повежда към бъдещето. Ние желаеме да съградим демокрацията отначало, да създадем институциите функциониращи, да създадем по този начин, че диалогът за бъдещето да минава през формалните формати на страната, да създадем по този начин, че да не сме най-бедната страна ”, уточни президентът на европейските либерали Илхан Кючюк.

Нека да дадем късмет на страната си с №7, прикани Кючюк.

По-рано денем екипът на Централния лъч се срещна с бизнеса и работодателите, както  и  с дамите от  Женските сдружения на Движение за права и свободи в област Кърджали.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР