За да се отървете бързо от праха, е достатъчно да

...
За да се отървете бързо от праха, е достатъчно да
Коментари Харесай

Ще забравите за бърсането на прах, ако напръскате повърхностите с това

За да се отървете бързо от праха, е задоволително да го избършете с микрофибърна забрадка. Но когато той се смеси с нечистотия и мазнини, се нуждаете от по-силно средство. Сега от ден на ден и повече хора заобикалят химическите почистващи препарати, притеснявайки се повече за здравето си, в сравнение с за мръсотията. Затова ви предлагаме един превъзходен вид за домакински благоуханен спрей, който съдържа единствено натурални съставки и дейно отстранява мръсотията.

За него ви би трябвало: 1/4 чаена чаша оцет (за разчистване и ликвидиране на бактериите), 2 супени лъжици зехтин (за отбрана на дървените повърхности), 10 - 15 капки етерично масло (от портокал, грейпфрут, лимон или друго по желание).
 Жена изсипа оцет в мивката, резултатът шокира всички у дома Жена изсипа оцет в мивката, резултатът шокира всички у дома
След дълготрайно потребление канализационната тръба на мивката рано или късно се запушва, заради натрупалите се в нея хранителни остат...

Смесете всичко и го изсипете в бутилка с разпръсквач. Преди да употребявате спрея, го разклатете добре.

Натуралният спрей за прахуляк почиства най-добре дървени повърхности. Просто пръскайте от него върху дървени мебели или други повърхности и избърсвайте със суха забрадка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР