За да се обезпечат онлайн занятията на учащите в Стара

...
За да се обезпечат онлайн занятията на учащите в Стара
Коментари Харесай

Още 27 компютъра за нуждаещи се ученици

За да се обезпечат онлайн занятията на учащите в Стара Загора, още 27 компютъра ще бъдат предоставени на нуждаещи се възпитаници. Това стана ясно откакто към самодейността на общинския консултант Николай Диков за обезпечаване на софтуерни средства се включи и националният представител Радостин Танев.

" Откликнах сърдечно на апела, тъй като в този миг хората, нямащи опция да обезпечат на децата си нужните устройства, изпитват освен стеснение, само че и усложнение при целия образователен развой ", показа Танев. Той благодари на двете високотехнологични компании, помещаващи се в Стара Загора и присъединили се в дарението - " Единамикс " и " Булбера ", както и на софтуерната компания " Вистеон България ". Компютрите ще бъдат разпределени съгласно информация, получена в общината от шефове на учебни заведения, по този начин и посредством координиране с локалната дирекция " Социално подкрепяне ".

Устройствата ще бъдат пригодени за работа, както и напълно готови, от началника на отдел " Административно и осведомително обслужване " на Общинска администрация инж. Атанас Пашов.

Кампанията остава отворена, с цел да бъдат подкрепени още фамилии.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР